Titeln tjingad, nu börjar det

Publicerat den 23 december 2012

0 Flares 0 Flares ×

7

 

Fånigt glad över att se min boktitel vara tjingad på Svb.se webb. Första steget på en ny fas. Jag visste att jag skulle komma hit en dag. Bara inte hur. Nu blir jag utgiven genom Ordberoende förlag och det känns fantastiskt kul! Jag kommer att få göra mycket själv och vara rejält involverad genom hela processen. Jag kommer att få lära mig massor och branschen, utgivning, sälj. Det kommer att bli ett hårt arbete men jag ser verkligen fram emot det. Jag känner Ewa, förlagets förläggare, och jag tror att vi kommer hitta en bra samarbetsform. Hon är ett energiknippe som aldrig tvekar på tangenten. Det är värt massor!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×