Blogg

Nytt sällskap på författarresan: Carina Deschamps Agency

Publicerat av den 10:11 i Blogg | 0 comments

Nu tar jag ett spännande kliv framåt i mitt författarskap! Inleder samarbete med vassa Carina Deschamps och hennes snabbfotade agentur Carina Deschamps Agency. Nu håller jag tummarna hårt för att hon hittar ett riktigt bra förlag som vill inleda ett längre samarbete. Fantastiskt att kunna lägga detta slitiga arbete själv åt sidan.

Happy, happy!

Hemlängtan på flaska blev vår nya matkultur

Publicerat av den 07:43 i Blogg | 0 comments

Som copywriter och skribent får jag chansen att möta människor och ta del av deras historier. Till exempel Fernando Di Luca – Mr Zeta. Hans resa – både bildligen och bokstavligen – var en helt fantastisk berättelse som alla olivoljeälskare borde känna till. Reportaget i gårdagens Vinsider.

”På sextiotalet klev Fernando Di Luca upp på sin Lambretta, och på två hjul rullade han sedan de många långa milen till Stockholm. Men den stora resan har han gjort för oss – olivoljan förändrade vår matkultur.”

Boktips i M-magasin på temat kvinnor som tar för sig

Publicerat av den 23:31 i Blogg | 0 comments

Thorvall, Fredriksson, Johannisson, Ferrante, Ortiz och Rydinger … 🙂 Glad att få tillhöra denna skara kvinnliga författare på temat relationer och kvinnor som tar för sig – M-magasins sista nummer, 2017.

”Romanen Härifrån till verkligheten har berört många med sin berättelse om Marianne som återupptäcker sin lust och åtrå på tröskeln till sin 75-årsdag.”

Imorgon landar Härifrån till verkligheten – pocket – på bokhandelsdiskarna!

Publicerat av den 20:45 i Blogg | 0 comments

… och idag fick jag veta att man satsat en helsida i Aftonblandets helgbilaga på min roman. Samma annons kommer i Expressens Leva & bo på lördag. Yeah – måtte den möta många nya läsare!!! Tack Pocketförlaget för snygg exponering!

pocketannons 2

 

Pocketförlaget ger ut Härifrån till verkligheten

Publicerat av den 09:16 i Blogg | 0 comments

För några veckor sedan blev det klart. Pocketförlaget kommer att ta över utgivningen av Härifrån till verkligheten i pocketformatet. Släppdatum är satt till den 19 april och jag får behålla det fina omslaget. Förhoppningsvis gulddetaljerna också, håll tummarna!

Jag är väldigt, väldigt glad för detta. PF har starkare muskler, och boken kommer att synas hos fler återförsäljare och kommer att kunna nå ut till fler läsare. Det är den värd.

Ljudboken har landat!

Publicerat av den 22:01 i Blogg | 0 comments

Nu har ljudboken landat – Word Audio har tagit Härifrån till verkligheten vidare och förvandlat text till ljud!

Ladda ner på Storytel.

screen-shot-2016-11-14-at-11-09-19

 

Allers boktipsar om Härifrån till verkligheten

Publicerat av den 17:08 i Blogg | 0 comments

Varm och finstämd – boktips för höstmyset 🙂

allers-2

 

Härifrån till verkligheten är en juvel, menar Breakfast Book Club!

Publicerat av den 12:50 i Blogg | 0 comments

Härifrån till verkligheten är en roman som med lätt och luftigt språk vandrar över emotionella bråddjup. Sparsmakat skildras kvinnornas inre röster och deras relationer till omgivningen. Jag är förtjust, det är välskrivet, intelligent och uppslukande. Språket är vackert och stämningsskapande som t.ex. när den 75-åriga Marianne har sin första middagsdate med den jämnårige Olle:

”De åt och stämningen var som en lugn sjö, där samtalet gled fram, årtag för årtag. Strax hade de berättat för varandra om sommarens händelser, om släktingar som våldgästat, och om barnen som besökt. De små ämnena träddes som smultron på ett strå, smakades och avnjöts. Och när Olle släppte av henne vid grinden i Vejbystrand var det inte bara kroppen som var genomsyrad av frisk luft, utan även sinne, själ och hjärta.”

För er som inför hösten är på jakt efter lämpliga bokcirkelböcker är Härifrån till verkligheten en juvel, insiktsfulla relationsromaner väcker alltid en bra diskussion. Själv ska jag ta mig till biblioteket för att låna Eva Rydingers debutroman Fotografen.

Läs hela inlägget här

”… väldigt positivt överraskad av Härifrån till verkligheten”

Publicerat av den 19:55 i Blogg | 0 comments

Mrs Book Pond har läst och tycker att Härifrån till verkligheten förtjänar både uppmärksamhet och fler läsare. Tack!

”Jag blev väldigt positivt överraskad av Härifrån till verkligheten. Rydinger har en lätthet i sitt språk med ett inneboende driv som gör att jag vill läsa vidare om Marianne och Karin, den är uppfriskande och rörande och eftersom jag bor i den här delen av Sverige kunde jag också relatera till de fina beskrivningarna av den skånska kusten. Bra gjort”

14017805_10153800176228388_206634342_n

Moderskap i fokus i ny roman från Vejbystrand

Publicerat av den 10:41 i Blogg | 0 comments

Har fått fin ståplats i NST 🙂

NST 1