Avtalet klart – nästa år kommer min andra roman

Publicerat den 14 oktober 2015

60 Flares 60 Flares ×

Nu är avtalet i hamn för min andra roman som utkommer på Ordberoende Förlag under nästa år. Efter debuten för tre år sedan infann sig tvivlet ganska omgående om det var möjligt för mig att skriva ännu ett manus och om det i så fall skulle hålla måttet. Ja, hade jag helt enkelt ännu en historia att berätta och hade jag ord kvar för att kunna uttrycka mig med ett tillräckligt bra språk? Nu sitter jag med kontraktet i handen och tycker åtminstone språkmässigt att mitt manus håller och att jag har hittat min egen röst. Återstår att se om min berättelse engagerar!

Följ mig gärna på Facebook! 

60 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 60 Google+ 0 60 Flares ×

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

60 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 60 Google+ 0 60 Flares ×